Reszponzív tárhely csomag

A Reszponzív tárhely csomag azok számára ideális, akik akár tartalomkezelő rendszerek felhasználásával, akár egyedi rendszerekkel, akár rengeteg e-mail tárolásával túllépik a hagyományos (statikus és dinamikus) csomagokban foglalt adatmennyiséget, nem szeretnék korlátozni magukat a tárhely méretével, inkább vállalják a változó méret miatt változó költségeket.  A tárhelyre telepíthető pl.

  • WordPress
  • Drupal
  • Joomla
  • egyedi rendszerek

 

A különböző szervereinken különböző verziójú PHP és MySQL verziókat tudunk biztosítani az igényeknek megfelelően. MySQL kezeléséhez minden szerverünkön elérhető a PhpMyAdmin vagy Adminer felület, amit a tárhelyhez kapott MySQL felhasználói névvel és jelszóval lehet elérni.

A tárhely havi díja 1 GB azaz 1000 MB web tárhelyet plusz 1000 MB email tárterületet tartalmaz , de nincs korlátozva a maximálisan használható tárterület. Bármikor, bármennyi helyet el lehet foglalni akár a weboldal tartalmával, akár az email címekhez tartozó tárhelyek formájában. Az elszámolás utólag történik: az alapdíjban foglalt mennyiséget meghaladó helyfoglalás díját tartalmazó számlát a következő hónap első napjaiban küldjük. Ha csak ideiglenesen volt szükség több helyre hónap közben, akkor az nem jelentkezik többletköltségként, mivel a hónap utolsó napján elfoglalt összes hely mennyisége az elszámolás alapja.

A tárhelyhez tartozik korlátlan mennyiségű e-mail postafiók is. Sem a postafiókok száma, sem az egyes postafiókok mérete nincs korlátozva (azaz nem fordulhat elő, hogy azért nem érkezik meg egy email, mert betelt a postafiók tárhelye), viszont a postafiókok helyfoglalása is beletartozik