Fejlesztő kollégákat keresünk

programozó - grafika

Több, mint 20 éve folyamatos fejlesztés alatt álló web alapú vállalatirányítási rendszerünk fejlesztésével foglalkozó csapatba új kollégákat keresünk.

A rendszer Perl-ben készült, PostgreSQL adatbázist használ, Linux szerveren fut, bármilyen platformon történhet a fejlesztés.

Szükséges ismeretek:

 • Perl (vagy más hasonló programozási nyelv ismerete esetén
  nyitottság a tanulásra)
 • SQL (preferáltan PostgreSQL)
 • HTML + CSS alapszintű ismerete
N

Előnyt jelent a következők ismerete:

 • Subversion
 • Javascript
 • Bootstrap
 • PHP
 • Linux (legalább felhasználói szinten)
 • kereskedelmi és logisztikai folyamatokban való jártasság
 • angol nyelv ismerete legalább dokumentáció értés szinten

Nem követelmény a sok éves szakmai tapasztalat valamint a szakirányú végzettség, ezeknél sokkal fontosabb a jó logika és megfelelő hozzáállás.

Munkavégzés helye:

Tetszés szerint vagy Budapest, XV. kerületi légkondicionált iroda, vagy távmunka, vagy akár vegyesen is lehetséges.

Az irodára jellemző a jó tömegközlekedés, saját zárt udvaron levő parkoló, kerékpáros közlekedés esetén zuhanyzási lehetőség.

Munkavégzés módja:

Főállású alkalmazott. Azaz hosszú távra keresünk kollégákat, és nem egy-egy projektre alvállalkozót. Nem biorobotot keresünk egy nyitott pozícióra, hanem egy embert egy munkahelyre hagyományos értékrend szerint. Természetesen ha valakinek csak iskola vagy más projektek mellett lenne kedve és ideje foglalkozni ezzel, akkor az is megoldható.  Nem idegen tőlünk az esti- vagy levelező egyetem/főiskola melletti munkavégzés, ilyenkor az elvégzendő feladatok mennyisége fordítottan arányos a vizsgaidőszakok nehézségével és terheltségével.

Kezdő és gyakornok jelentkezését is várjuk.

Nem egymást keressük, ha

 a csocsóasztal meg a csapatépítésnek nevezett erőltetett bohóckodás fontosabbak, mint a normális munkahely, a családias, közvetlen légkör, rugalmasság minden tekintetben. Nincs szükségünk jobhopperekre, munkahely helyett csak rövid projektekben gondolkozókra. Nem keresünk API huszárokat és docker konténer vitézeket, aki akár 10-20 sornyi kódolás helyett  a felhőben fellelhető ismeretlen ámde a Facebookon túlhype-olt hangzatos nevű puzzle darabokból összegányolt valamit alkotnak, amelyek a dependency hell miatt előbb-utóbb irányíthatatlanul összeomlanak.

Nincsenek hétvégi munkák és éjszakai túlórázások az észszerűtlen határidők miatt. Nem ugrálunk minden évben az aktuálisan legújabb és istenített legjobbnak kikiáltott keretrendszerekre, hogy aztán állandóan csak a következőre kelljen átállni, ellenben van egy kiforrott, jól használható, saját, objektumorientált millió kódsoros világunk. Emiatt a tanulási görbe nem olyan meredek, de hosszú távon sokkal jobbnak és stabilabbnak tűnik ez az út. Nem kell az ügyfelekkel kommunikálni, szervert karbantartani, projekteket menedzselni, hanem csak és kizárólag a fejlesztéssel foglalkozni.

Jelentkezés

Jelentkezni emailben lehet a fizetési igény megjelölésével a allas@bc.hu
email címre küldött önéletrajzzal.