Üzemeltetés, rendszerfelügyelet, szerviz, támogatás

Elsősorban szerződött partnereink számára biztosítunk komplett szolgáltatást, ami magában foglalja a helyszíni szervizszolgáltatást, kellék-, és alkatrész ellátást, távfelügyeletet és távsegítséget is.

Linux szerverek és Windows kliensek

Vezetékes és vezeték nélküli hálózatok

Minden IT problémára megoldás egy helyről

tulajdonságok

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Irodai kiszolgáló szerver

A szokásos irodai feladatokra (pl. fájlszerver, levelezőszerver, adatmentés, jogosultságfüggő hozzáférés, stb.) helyi biztonságos megoldást kínálunk

Folyamatos ellenőrzés

A szervert, hálózatot, internet kapcsolatot, adatmentést, stb.  folyamatosan monitorozzuk, probléma esetén proaktívan beavatkozunk.

Linux szerver

Linux alapú szerver használatával költséghatékony és  biztonságos rendszert  lehet kialakítani és problémamentesen üzemeltetni.

Egyedi megoldások

Saját szerverre szükség esetén egyedi szoftver komponenseket tudunk telepíteni, igény szerinti funkciókat megvalósítani.

Saját adatmentési rendszer

Saját adatmentési rendszerünk van, ami napi szinten végez a szervertől független helyen levő adathordozóra mentést a tárhely adatairól és a fájlokról is.

Távsegítség

A Windows alapú kliens gépekre feltelepített távmenedzsment programmal azonnal tudunk segíteni, beaállításokat elvégezni

Alkatrészek, kellékek

Nagykereskedelmi partnereinktől minőségi kellékanyagokat szállítunk nyomtatókhoz, valamint megbízható alkatrészeket használunk a javításokhoz

Értékesítés

Nem csak ajánlatot adunk, de segítünk is az új számítógépek, notebookok, egyéb eszközök beszerzésében, üzembe helyezésében. 

Szakértő munkatársak

Felkészült kollégák gyorsan megoldást találnak a felmerült problémákra, rendelkeznek a megfelelő tudással és gyakorlattal.

Árak

A szerződés főbb elemei

A szolgáltatásról minden esetben egyedi ajánlat készül az előzetes felmérés és egyeztetés alapján. Jellemző konstrukció szokott lenni egy havi fix rendelkezésre állási díj, ami tartalmazza a Linux szerver átalánydíjas felügyeletét és menedzselését, valamint néhány munkaórányi kliensekkel kapcsolatos munkavégzés. A keretet meghaladó mennyiségű munkavégzés utólag kerül elszámolásra munkalapok alapján. Minél magasabb a havi rendelkezésre állási díj, annál több munkaórát tartalmaz és kedvezőbb a havi keretet meghaladó mennyiségű munkaórák elszámolása.

Minden munkavégzésről munkalap készül, melyet a hónap végén összesítünk és levonjuk belőle a szerződésben foglalt munkaórák számát, majd a maradékot a javításokhoz felhasznált alkatrészekkel együtt számlázzuk. A fel nem használt munkaórák nem vihetők át a következő hónapra. Helyszíni munkavégzésnél minden megkezdett óra teljes órának számít, távbejelentkezéssel történt munkavégzés esetén tizedóra alapú számolást használunk.

 

GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan lehet hibát bejelenteni, problémát jelezni?

A hibabejelentés preferált módja a szerződésben megadott email címre történő e-mail küldés. Természetesen van lehetőség telefonon is problémát jelezni.

Mennyi időn belül történik meg a hiba elhárítása?

Normál esetben a hibajavítás a bejelentéstől számított 24 órán belül elkezdődik. Sürgős esetben a lehetőségekhez képest azonnal megtörténik a beavatkozás. 

Csak házhoz szállítással lehet vásárolni?

Nem, a megrendelt termékek átvehetőek irodánkban is, de kiskereskedelmi üzletünk nincs.

Szerződés nélkül is lehet segítséget kérni?

Szívesen állunk rendelkezésre eseti munkavégzés esetén is, azonban kedvezményeket csak szerződött partnereknek biztosítunk.

Lehet csak szerver üzemeltetésre szerződni?

Igen, lehet csak átalánydíjas szerver üzemeltetésre szerződést kötni. Ebben az esetben a kliensekkel kapcsolatos eseti munkákat azonnal számlázzuk, listaáron.

Csak óradíjas elszámolású konstrukció létezik?

A klasszikus átalánydíjas konstrukció is működhet, de gyakorlatban egy idő után valamelyik fél elégedetlen szokott lenni, ezért nem javasoljuk.